גם מסע ההריון שלך יכול להיות מלא בנוחות, קלילות ותחושת חיבור לגוף שלך ולעובר שלך ❤️
- טיפול איקווליבריו בקליניקה נעימה ובטוחה
- טיפול מעמיק של כשעתיים
- צומת סביון
זה יכול להרגיש אחרת...
אם את בהריון, את כבר בטח יודעת שמלבד התרגשות ושמחה, הריון מביא איתו גם מלא מורכבויות פיזיות – כאבי גב, לחץ באגן, קושי לנשום, בחילות וצרבות, תחושת אי־נוחות שמכבידה על היום־יום, ועוד מלא מלא דברים שאת חווה כנראה את חלקם על גופך.
המון נשים מרגישות כך בהריון, וחושבות שזה פשוט חלק מהעניין – שזה “טבעי”, שאין מה לעשות, שככה זה הריון וכשהוא יגמר הכל יעבור.
אפשר להרגיש קלות, אפשר להצליח לקחת נשימות מלאות, אפשר לאכול בלי להרגיש אחר כך צרבות, אפשר להרגיש שהגוף נינוח, יציב ואפילו ליהנות מהמסע הזה שנקרא הריון ☺️
Equilibrio
Equilibrio
מה זה טיפול איקווליבריו?
שיטת הטיפול הייחודית פותחה על ידי רחל שפירו, במיוחד עבור נשים הריוניות. איקווליבריו היא שיטת טיפול עדינה, עמוקה ומדויקת שתומכת בגוף שלך בדיוק במקום שבו הוא הכי זקוק לתמיכה – באגן, ברחם, בעמוד השדרה וברקמות הרכות שסביבם. בטיפול אנחנו מוסיפות איזון לגוף ובעיקר לרצועות הרחמיות, לאגן ולסרעפת, בעזרת מגע רך, נעים ועמוק, שיכול להביא להקלה משמעותית בכאבים ולשיפור בתחושה הכללית.
למי הטיפול יכול לעזור?
נשים שמגיעות אליי חוות שיפור בכאבי גב, אגן, צוואר, תחושת לחץ ברחם, בחילות, הירדמויות בידיים, סימפיזיוליזיס, קושי בתנועה, צרבות, בחילות, קשיי שינה ועוד. הטיפול גם עוזר במקרים של מנח עכוז או תינוק שלא מתבסס באגן, כהכנה ללידה, וגם בתקופה שאחרי הלידה – לריפוי והתאוששות, החל משישה שבועות לאחר הלידה.
איפה מתבצע הטיפול?
שעתיים קסומות בקליניקה נעימה ובטוחה, בה נתמוך בגוף, נוסיף איזון ונתכונן לקראת הלידה ❤️ הטיפול מתבצע באווירה אינטימית, בקשב ובכבוד מלא לגוף שלך. בפגישה הראשונה אנחנו מתאימות יחד את מה שהגוף שלך צריך – ומשם ממשיכות לתהליך שמותאם אישית. גם אם זה רק טיפול אחד, הרבה פעמים התחושה משתנה כבר מהמפגש הראשון ולפעמים זה מספיק ואין צורך בעוד טיפולים 🙂
ומה קורה אחרי טיפול אקווליבריו?

הריון הוא מסע חד־פעמי! הוא התחלה של באמהות. מגיע לך להרגיש טוב, מגיע לך לקבל תמיכה, להוריד לרגע עומס, ולחזור לבית שלך ולהמשך השגרה בתחושה פיזית ונפשית טובה יותר.
הרבה נשים מדווחות אחרי טיפול שהן סוף־סוף יכולות לקחת נשימה מלאה, שהגוף מרגיש נינוח ורגוע, תחושת חיבור עמוקה יותר לעובר ולהריון, כאבים שנעלמים או מופחתים באופן משמעותי, ועוד ועוד.
תחשבו כמה שינויים הגוף שלנו עובר במהלך ההריון, וכמה קשה הוא עובד כדי לייצר חיים, פלא הבריאה מתקיים בתוכנו ואנחנו לא תמיד זוכרות או מצליחות להקדיש את תשומת הלב והאנרגיה לתמיכה בגוף שלנו, בעובר שלנו. אם הגעת לכאן וקראת את המילים האלה, כנראה שזה לא במקרה

הסיפור שלי
המזל הגדול שלי היה שליוו אותי בלידה הצוות שלי, בעלי, השותף שלי לחיים ולמסע הלידה, והדולה המדהימה שלנו. כנראה ששום דבר לא קורה סתם, מסע הלידה שלי הפך לסיפור שלי, לסיפור של חיי, הלידה שינתה את החיים שלי מקצה לקצה והובילה אותי לגלות את הייעוד האמיתי שלי ומאז לעשות בכל יום ויום מחדש את הדבר שאני הכי אוהבת – ללוות נשים וזוגות בתקופת ההריון והלידה, ולטפל באמצעות פרחי באך בהריוניות, אימהות, ילדים ותינוקות. מחכה להכיר אותך מקרוב ולהיות חלק משמעותי מהסיפור שלך 🙂
יום שלעולם לא תשכחי - היום בו את יולדת את ילדך הראשון
זה קורה לכל אישה בהריון. נשים אחרות, אפילו זרות, זקנות או צעירות פונות אליה במכולת, במעלית, בתחנת האוטובוס, כמעט בכל מקום ומספרות לה "כשהייתי בהריון..." נראה שבטן הריונית היא הזמנה לסוג כזה של כוונות טובות, לפעמים מועילות, אבל לפעמים לא מתחשבות בשיתוף "חכם". מדוע נשים רוצות לדבר על חוויות הלידה שלהן, אפילו שנים מאוחר יותר? זה די ברור שהיום הזה בחייה של אישה הוא לא כמו כל יום אחר. זה היום שהיא הפכה לאמא, בן זוגה הפך לאבא והוריה הפכו לסבא וסבתא. אבל זה הרבה יותר אפילו מזה. זו נקודת ציון בהתפתחות האישית שלה. הבה נחשוב על אופי הצירים והלידה, שום אירוע אחר לא כולל מגוון רחב כל כך של רגשות: כאב, מתח רגשי, חוסר וודאות, ציפייה, פגיעות, ופציעה פיזית אפשרית או אופציה לניתוח גדול. ברגע שהאירוע הושלם והלידה מסתיימת, היא גם עוברת שינוי תפקיד, אותו עליה למלא באופן קבוע. תפקיד הכולל אחריות לאדם תלותי וחסר אונים. וכל האירוע המשמעותי הזה, מתרחש בדרך כלל ביום בודד או אפילו פחות. לכן אין זה פלא שנשים נוטות לזכור את הלידה בצורה כל כך חיה, ואין זה פלא שמתלווה לזיכרון רגשות כל כך עמוקים, וזה הכי משמח, כשנשים זוכרות בשמחה ובתחושה של סיפוק ומשמעות.כתבה: פני סימקין, תרגום: פלג שיר-זוהר.